Malzemeler :
1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
3 kahve fincanı un(türk kahvesi fincanı)
3 yemek kaşığı nişasta(buğday nişastası)
1 paket vanilya
1 poşet toz krem şanti
1 su bardağı toz şeker
3 kahve fincanı un(türk kahvesi fincanı)
3 yemek kaşığı nişasta(buğday nişastası)
1 paket vanilya
1 poşet toz krem şanti
1 paket eti burçak bisküvi
1 paket çikolata sosu
1 avuc ceviz
1 avuc fındık
Hazırlanışı :
Vanilya hariç muhallebi malzemesini tencereye alalım.Koyulaşıncaya kadar karıştırarak pişirelim. Ocaktan alınca vanilyayı ve toz krem şantiyi ilave edelim ve mikserle çırpalım. 1 paket bisküviyi rondodan geçirelim ve borcama dökelim. Bisküvinin üzerine iri çekilmiş fındık ve ceviz serpelim. Muhallebiyi dökelim. Bu arada çikolata sosunu üzerindeki tarife göre hazırlayıp muhallebinin üzerine dökelim. Soğuyunca servise alalım.Tadıyla tuzuyla sihirliparmaklarr
Nefis görünüyor.Sevgiler:)
YanıtlaSilteşekkürler :)
YanıtlaSilHay,
YanıtlaSilI love your blog.
I follow your blog.
Please take a look into my world.
Groetjes..Marijke
www.marijkevanooijen.blogspot.com
Hi ,
YanıtlaSilI like your blog too and i also follow your blog
best wishes :)