Malzemeler :
2 adet yufka
1/2 çay bardağı sıvıyağ
1/2 çay bardağı su
içi için :
peynir
maydanoz
üzeri için :
çörek otu
Hazırlanışı :
1 adet yufka yayılır. Üzerine sıvıyağ ve su karışımı sürülür. Diğer yufka da üzerine koyulur ve yağlı su sürülür. Tam ortasına peynirli harç koyulur ve yayılır. Kare şeklinde gözleme yapar gibi kapatılır. 4 köşesini zarf yapar gibi ortada birleştirin ve üzerine kalan yağlı suyu sürün. Birleştirilen her köşeye çörek otu serpin ve kesip fırına verin. Üzeri kızarana kadar pişirin.
ohhh nefis ellerinize sağlık.Mutlu Hafta sonu geçirmenizi diliyorum
YanıtlaSilNefis gözüküyor, elinize sağlık
YanıtlaSilTeşekkür ederim,sizlerinde mutlu bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle.. Sevgiler..
YanıtlaSil