Malzemeler:
- 1 adet sandviç ekmeği
- 1 yemek kaşığı yumuşak tereyağ
- Kaşar peynir rendesi
- 1 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı mavi haşhaş
- Beyaz peynir
- Mahaliç peyniri
- Üzerine serpiştirmek için maydanoz
Hazırlanışı:
- Tüm peynirler rendelenir.
- Ezilmiş sarımsak, tereyağ ve mavi haşhaş peynirlerin üzerine ilave edilir ve iyice karıştırılır.
- Ekmek önce uzunlamasına 2 parmak kalınlığında kesilir.
- Daha sonra enlemesine 2 parmak kalınlığında kesilir.
- Araları peynirli harç ile doldurulur.
- Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırına verilir.
- Peynirler eriyene kadar fırınlanır.
- Fırından çıktıktan sonra üzerine maydanoz serpilir.
hımmm, ilginççç... :)
YanıtlaSilSüper olmuşşş,ellerine sağlık..
YanıtlaSilharika olmuş, ellerinize sağlık:)
YanıtlaSil