Sarımsak Aromalı Fesleğenli Ekmek


Malzemeler

Dilimlenmiş ekmek
Domates
Sarımsak
Fesleğen
1 tatlı kaşığı şeker
Zeytinyağ
Tuz
Karabiber





Hazırlanışı
Domatesler küp doğranır.
Bir kasenin içine alınır.
Fesleğen, zeytinyağ, tuz, taze nane kasenin içine eklenir.
1 çay kaşığı toz şeker de eklenir. Karıştırılır.
Ekmekler dilimlenir.
Üzerine zeytinyağ sürülür.
Fırına verilir. İyice kızartılır.
Fırından çıkan ekmeklerin üzerine sarımsak soyulur, sürülür.
Hazırlanan domatesli harç ekmeklerin üzerine eşit serpiştirilir.
Servise alınır.


Yorumlar

  1. Çok çok güzel. Elinize sağlık.
    Fotoğraf az sonra @mutfakgram'da.

    YanıtlaSil
  2. çok pratik ve leziz görünüyor, elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Ellerinize sağlık çok güzel görünüyorlar, en kısa zamanda bende deneyeceğim :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder