Malzemeler
1 su bardağı haşlanmış kinoa
2 demet roka
4-5 adet enginar
Limon kabuğu rendesi
Sosu;
Limon suyu
Tuz
Karabiber
Zeytinyağ
1 tatlı kaşığı taneli hardal
Hazırlanışı
Rokaları ayıklayın.
İyice yıkayın.
İri iri doğrayın.
Kinoaları haşlayın ve süzün.
Diğer tarafta çiğ enginarları sebze soyacağı ile soyar gibi yaparak yaprak yaprak kıyın.
Enginarları limonlu suyun içerisine atın.
Ben üzerine kase kapatarak streçledim. (Servise hemen almayacağım için bu işlemi yaptım.)
Böylelikle kararmasını önlemiş oldum.
Servis zamanına kadar bu şekilde bekletin.
Sos malzemeleri hazırlamak için bir kavonoza veya kasenin içerisine tüm malzemeleri ekleyin.
Güzelce karıştırın.
Servis zamanı büyükçe bir kaseye rokaları, kinoaları, enginarları ve limon kabuğu rendesini koyup şöyle bir karıştırın.
Sos malzemelesini üzerinde gezdirerek iyice harmanlayın.
Servise alın!
https://saglamproxy.com
YanıtlaSilmetin2 proxy
proxy satın al
knight online proxy
mobil proxy satın al
Zİİİ8