Malzemeler
Kek kırıntıları
1-2 paket kakaolu petibör bisküvi
1 paket muzlu puding (toz halinde)
1 poşet krem şanti
1 bardak süt
1 bardak süt
1 paket bitter çikolata (eritilmiş)
2 yemek kaşığı kakao
2 yemek kaşığı kakao
Bulamak için
Hindistan cevizi
Kakao
Hindistan cevizi
Kakao
Hazırlanışı
- Kek kırıntıları ve bisküviler rondodan geçirilir.
- Üzerine benmari usulü eritilen çikolata ve 2 yemek kaşığı kakao ilave edilir.
- 1 poşet krem şanti 1 su bardağı süt ile çırpılır.
- 1 poşet toz halindeki muzlu puding çırpılmış şantinin üzerine ilave edilir.
- Biraz daha çırpılır.
- Kek kırıntılarının üzerine dökülür.
- Güzelce yoğurulur.
- İstenilen büyüklükte yuvarlanır.
- Hindistan cevizine ve kakaoya bulanır.
- Dilerseniz dövülmüş fıstıka bulayabilirsiniz.
- Kahvelerinizin yanında ikram edebilirsiniz.
- Afiyet olsun..
Harika bayıldım bu toplara sevgiler
YanıtlaSilKakolu olanlara bayıldım,çok güzel olmuşlar.Ellerine sağlık canım...
YanıtlaSilBen yapıp derin dondurucuya atıyorum misafir geldiğinde hemen çıkartıyorum 10dk da hazır :) Ellerine sağlık canım...
YanıtlaSil