Düdüklüde Antrikot



 Malzemeler
  1 baş kuru soğan
    5-6 parça dana antrikot
    2 diş sarımsak
    Tuz
    Karabiber
    Kekik
    2 su bardağı su
    4 yemek kaşığı sıvıyağ
 




 Hazırlanışı
Tavaya sıvıyağ alınır.Altı üstü etlerin hafif rengi dönene dek kızartılır.Soğanlar piyazlık doğranır.Düdüklü tencereye dizilir.Etler,soğanların üzerine koyulur.2 diş sarımsak etlerin üzerine doğranır.Baharatlar ilave edilir.Etleri kızarttığımız tavanın içerisine 2 su bardağı su koyulur.Kaynatılır.Etlerin üzerine dökülür.Düdüklünün kapağı kapatılır.Düdüğü indikten sonra 15 dk. pişirilir.Servise alınır.Tadıyla tuzuyla sihirliparmaklarr.                                                                    






You Might Also Like

0 yorum