Mantar Soslu Bonfile

Malzemeler :
4 adet bonfile
1 yemek kaşığı tereyag
1 yemek kaşıgı knorr kremalı mantar corbası (toz halinde)
Süt
Tuz, karabiber
Hazırlanışı:
Tereyagını tavada eritelim.Etleri ilave edelim.Cok hafif pişirelim.Pişen etleri düdüklü tencereye alalım. Üzerine 1 bardaga yakın sıcak su, tuz, karabiber ilave edelim. Düdüğü indikten sonra 10 dk daha pişirelim. Suyunu tamamen çekmemişse eger tencerenin agzı açık biçimde suyunu çekene kadar kaynatalım.
Sosu için ;
1 yemek kaşığı dolusu toz halindeki kremalı mantar corbasının üzerine 1 su bardagına yakın sütü ilave edelim ve pişirelim ( boza kıvamında ) . Tuz ve karabiber ilave edelim.
Servis tabagına etleri alalım. Uzerine mantar sosu ilave edelim.Afiyet olsun :)

Yorumlar

  1. kaldıysa yemeğe gelebilirmiyim:))))ellerinize,emeğinize sağlık harika görünüyor...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder