Parfe








Malzemeler :
2 yumurta
1 cay bardagı toz seker
1 paket krem santi
1 bardak süt
yarım paket kakaolu petibör bisküvi 
yarım paket sade bisküvi
1 paket bitter cikolata
1 avuc ceviz
1 avuc fındık
1 avuc üzüm
1 avuc kuru kayısı 
1 avuc kuru incir
1 adet portakal kabugu rendesi
Üzeri için :
cikolata sosu
Hazırlanışı :

Şeker ile yumurta cırpılır. Bir paket krem şanti 1 bardak süt ile hazırlanır. Bisküviler iri iri kırılır. Dogranmış bütün malzemeler içine ilave edilir. Hepsi ( sekerli yumurta ve diger malzemeler ) krem şantinin içinde karıştırılır. Bir kasenin içine strec film serilir. Hazırlanan karısım içine koyulur. Buzdolabında bir gece bekletilir. Ters cevrilip üzerine sogutulmuş cikolata sosu dökülür.

Yorumlar