Meyveli Pasta




Pandispanya için:
  • 3 yumurta
  • 1 su bardağı tozşeker
  • 1/2 su bardağı sade gazoz
  • 1/2 su bardağı sıvıyağ
  • 2 su bardağı sade kekun

Krema için:
  • 1 kutu 200ml krema
  • 1 poşet krem şanti
  • 1 poşet damla sakızı aromalı creme ole  
  • Soğuk süt


Üzeri için:
  • Dilediğiniz meyve  
  • Tart jölesi
  • Ayrıca pandispanyayı ıslatmak için gazoz
Hazırlanışı:
  • Pandispanyayı çırpıp tabanı yağlanmış borcamda pişirin.
  • İyice soğutun.üzerini gazoz ile ıslatın.
  • Krema malzemelerini derin bir kaba koyup üstüne ağır ağır süt ekleyin.
  • Kremanın yoğunluğunu damak zevkinize göre süt ilave ederek ayarlayın.
  • Soğumuş pandispanyanın üzerine az krema sürüp, krema pompası ile şekilli süsleyin.
  • Boşluklara meyve dilimleri doldurun.
  • Üstlerine de tart jölesi sürün.
  • Dolapta dinlendirin, servise alın.
  • Tadıyla tuzuyla sihirliparmaklarr. 

Yetur'la lezzet karelerine teşekkürler..

You Might Also Like

7 yorum

  1. Tarifi bende not etmiştim yeşim ablada gördüğümden beri aklımda.. ellerine sağlık çok güzel ve lezzetli görünüyor yiyenlere afiyet olsun.

    YanıtlaSil
  2. Mutlaka denemelisiniz.Muhteşem oluyor.Çocuklar bayılıyor.Teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. görüntü çok hoş eminim tadıda öyledir ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. harika bir pasta arkadaşım.bayıldım görüntye.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. çok harika görünüyor. ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil