Malzemeler
- 12 adet milföy
- 2 adet yufka
- 1 çay bardağı sıvıyağ
- 1 şişe maden suyu
İçi için
- Peynir
- Maydonoz
Hazırlanışı
- Milföylerin 6 tanesi yan yana koyulup,tepsi büyüklüğünde merdane ile açılır.
- Tepsinin altına yerleştirilir.
- Üzerine 1 adet yufka büzülerek koyulur.
- İç malzeme ilave edilir.
- 1 yufka daha aynı şekilde üzerine yerleştirilir.
- Diğer 6 milföy de aynı şekilde açılarak üzerine kapatılır.
- Sos hazırlanır (sıvıyağ-maden suyu) kesilen böreğin üzerine dökülür.
- Fırına verilir.
- Tadıyla tuzuyla sihirliparmaklarr.
Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Ramazan Bayramı diliyorum.sevgilerimle...
YanıtlaSilelinize sağlık
YanıtlaSil