Dolgu Kremalı Torpil

Malzemeler
5 adet torpil
1 paket dr oetker dolgu krema
4 yaprak milföy hamuru
1 su bardağı süt


Hazırlanışı
4 adet milföy hamurunu tezgaha alın ve 5-10 dakika çözülmeleri için bekletin.Hamurları üst üste koyup merdane ile 15X40 cm boyutlarında açın.Enleri 3 cm,boyları da 40 cm olan 5 eşit şerit kesin.Fırçayı suya batırıp bu şeritlerin üzerini hafif ıslatın.5 adet torpil kalıbını margarin ile yağlayın.İnce uçtan başlayarak hamurları ıslatılmış tarafları içte kalacak şekilde her kalıba birer adet hamuru spiral şeklinde ve hamurların yarıları üst üste gelecek şekilde sarın.Pişirme kağıdı serilmiş fırın tepsisine sıralayıp,daha önceden ısıtılmış 200C fırında 15 dakika pişirin.Fırından çıkartıp bekletmeden torpil kalıplarından dikkatlice çıkarın.Dolgu kremasını tarife göre hazırlayın.Krema sıkma torbasına doldurun ve soğuyan torpillerin içine sıkın.Tadıyla tuzuyla sihirliparmaklarr




You Might Also Like

0 yorum