Taze Otlu Mantar Dolması

Malzemeler
500 gr mantar
1 çay bardağı kaşar peynir rendesi
1 diş sarımsak
5 dal taze fesleğen
7 dal maydanoz
1 yaprak taze biberiye(yoksa,kurutulmuş biberiye de kullanabilirsiniz.1 ymk kaşığı kadar.)
1 adet kırmızı yağ biberi(küp doğranmış)
1 yemek kaşığı tereyağ
Hazırlanışı
Mantarları yıkayıp kuruladıktan sonra bir bıçak yardımıyla içlerini çıkarın. Diğer tüm malzemeyi ince kıyın.Hazırladığınız içi mantarlara doldurun.Her bir mantarın üzerine 1 çay kaşığı kadar tereyağ ilave edin. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 25-30 dk pişirin.Tadıyla tuzuyla sihirliparmaklarr.




Yorumlar

Yorum Gönder