Çok Geç Olmadan Yemezler De!


GDO'ya hayır.Hadi sende yemezler.org'a gir ve GDOya hayır de!
Unutma her şey senin elinde! Sağlığını tehlikeye de atan sensin,sağlıklı beslenecek olan kişide.O halde haydi, yemezler.orga gir,bir imza at.
Bir imza her şeyi değiştirebilir.

GDO Nedir?

GDO, yani Genetiği değiştirilmiş organizma, bir canlının genetik özelliklerinin insan eliyle laboratuar ortamında değiştirilmesiyle elde edilir. GDO, dünyamız ve canlılar üzerinde yapılan tehlikeli bir deneydir.

GDO'lar genellikle bir canlı türünün doğal hayatta sahip olmadığı bir özelliğin bir başka canlıdan gen aracılığıyla aktarılmasıyla elde edilir. Örneğin mısıra zehir salgılayan bir bakteriden gen transfer edilerek mısırın böcek öldüren zehir üretmesi sağlanır.


13 GDO'lu mısır çeşidi onaylandı 9 yeni GDO sofralarımıza gelmek için onay bekliyor. Yeterince çok kişi olursak durdurabiliriz. Lütfen sen de GDO tehlikesine karşı imzanı at ve paylaş.
Lütfen,bu postu bol bol yayınlayalım.Herkese duyuralım.Twetter kullanıcıları,twitleyelim,facebookta paylaşalım.Yeterki bu haberi bol bol yayınlayalım.
Üstelik,greenpeace hesabınızla giriş yaptıktan sonra,makinist rozetinize tıklayıp videoyu paylaşarak makinist rozetine sahip olabilirsiniz.

ÇOK GEÇ OLMADAN YEMEZLER DE!



gdo hakkında bilgi içintıklayın

Yorumlar