Mıhlama


Malzemeler
 1 su bardağı mısır unu
3 çorba kaşığı tereyağ
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peynir
1 su bardağı su





 Yapılışı
Tereyağ eritilir.Mısır unu ilave edilir.Un kokusu gidinceye kadar kavrulur.Un kokusu gittikten sonra su ilave edilir.Karıştırılır.Daha sonra peynirler koyulur ve eriyene kadar karıştırılır.Sıcak servis yapılır.Tadıyla tuzuyla sihirliparmaklarr.





Not:Evde her zaman tel peynir bulunmadığı için ben kaşar peynirle yapmayı tercih ediyorum.

You Might Also Like

2 yorum

  1. Ne kadar pratik anlatmışsınız, hep duyduğum ama yemediğim bir tattır.Artık deneyip, tadabilirim.eLİNİZE SAĞLIK.

    YanıtlaSil
  2. Paylaşımlarınızı sıklıkla takip ediyorum . Bazılarını iş arkadaşlarımla paylaşıyorum ve çok beğeniyorlar . Acer destek olarak bu güzel paylaşımlarınızın devamını bekleriz .

    YanıtlaSil