Malzemeler
Sinitsel şeklinde kesilmiş tavuk göğsü
Kaşar peynir
Kırmızı biber
Kırmızı biber
Yeşil biber
Tereyağ
Tuz
Karabiber
Karabiber
Kotanyı sarımsaklı çeşni
Yatağı için
2diş sarımsak
2 tane rendelenmiş domates
2 tane kırmızı ve sivri biber
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı domates salçası
Hazırlanışı
Öncelikle sinitsel şeklinde alınan tavuklar tuz karabiber pulbiberle onlu arkalı marine edilir.Tavuğun büyüklüğüne göre içine bir dilim veya iki dilim kaşar peynir,julyen doğranmış kırmızı ve yeşil biber sarılır.Fırın tepsisine koyulur.Üzerine kücük parça tereyağ biraz da zeytinyağ gezdirlir.Bir de ben kotanyının italyan cesnisinden serptim üzerlerine.Fırına verilen tavuklar altı üstü kızarana kadar pişirilir.
Yatağı için
Küp doğranmış kırmızı ve yeşil biber 2 diş sarımsak(doğranmış)tereyağında sotelenir.Üzerine bir tatlı kaşığı domates ve biber salçası biraz da üzerine domates sos ılave edilir.2 taşım kaynatılır.Tabağın altıa iki yemek kaşığı koyulur.Üzerine pişen tavuklar verev bir biçimde kesilir.Servise alınır.Tadıyla tuzuyla sihirliparmaklarr
Küp doğranmış kırmızı ve yeşil biber 2 diş sarımsak(doğranmış)tereyağında sotelenir.Üzerine bir tatlı kaşığı domates ve biber salçası biraz da üzerine domates sos ılave edilir.2 taşım kaynatılır.Tabağın altıa iki yemek kaşığı koyulur.Üzerine pişen tavuklar verev bir biçimde kesilir.Servise alınır.Tadıyla tuzuyla sihirliparmaklarr
Ellerine sağlık,nefis olmuş..Çok hafif ve lezzetli görünüyor..
YanıtlaSilelınıze sağlık cok guzel olmus
YanıtlaSilçOK BEĞENDİM. çOKK ..Ellerine sağlık canım.
YanıtlaSilharika görünüyor eline sağlık,yiyenlere afiyet olsun..
YanıtlaSilEmel'cim ellerine sağlık çok leziz olduğu kesin tabağı aldım kaçıyorum:)))Öptüm...
YanıtlaSilhoş ve lezzetli görünüyor Emel hanım bende sizi bloguma beklerim. http://basitkolayyemekler.blogspot.com/
YanıtlaSilÇok güzel ve iştah açıcı görünüyor
YanıtlaSilEllerinize sağlık
Sevgiler:)