In atıştırmalıklar diyet diyet yemekleri kahvaltılıklar pazar kahvaltısı

Sarımsak Aromalı Fesleğenli Ekmek


Malzemeler

Dilimlenmiş ekmek
Domates
Sarımsak
Fesleğen
1 tatlı kaşığı şeker
Zeytinyağ
Tuz
Karabiber





Hazırlanışı
Domatesler küp doğranır.
Bir kasenin içine alınır.
Fesleğen, zeytinyağ, tuz, taze nane kasenin içine eklenir.
1 çay kaşığı toz şeker de eklenir. Karıştırılır.
Ekmekler dilimlenir.
Üzerine zeytinyağ sürülür.
Fırına verilir. İyice kızartılır.
Fırından çıkan ekmeklerin üzerine sarımsak soyulur, sürülür.
Hazırlanan domatesli harç ekmeklerin üzerine eşit serpiştirilir.
Servise alınır.


Related Articles

6 yorum:

  1. Çok çok güzel. Elinize sağlık.
    Fotoğraf az sonra @mutfakgram'da.

    YanıtlaSil
  2. çok pratik ve leziz görünüyor, elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Ellerinize sağlık çok güzel görünüyorlar, en kısa zamanda bende deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
  4. Paylaşımlarınız çok başarılı, sitenizi ilgiyle takip ediyorum..
    www.cay-makineleri.com

    YanıtlaSil

Instagram