Podyum Park Bood




Bursada açılan şehir kulübü BOOD EAT harika bir organizasyon ile Bursalı Blog yazarlarını iftar daveti ile ağırladı. 
Çok geç kalmış bir post olsa da Ramazanda blogger arkadaşlarımızla harika bir iftar keyfi yapmıştık. Sevgili Bood ekibinin güler yüzü ve samimiyetiyle sıcacık bir ortam vardı. Her şey çok lezzetli ve güzeldi. Mekanın iç designı göz kamaştırıcıydı. Yemeklerin lezzeti ve sunumu oldukça güzeldi. Bu güzel davet için Bood ekibine çok teşekkürler!







ŞEHİR KULÜBÜ BOOD’DA RAMAZAN
Sıcak, Samimi… Bolluk ve Bereket Dolu Bir Sofra
Beymekan İşletmeler Grubu’nun üyesi Bursa’nın tek Şehir Kulübü Bood, misafirlerini canlı tasavvuf müziği eşlinde eşsiz lezzetlerin sunulduğu
iftar sofrasına davet ediyor.

Ramazan ayı hem sabretmenin hem bolluğun, hem paylaşmanın hem bereketin ayıdır. Çok eskilerden beri; kalabalıkların, bir yudum su ve bir zeytin ile başlayan samimi ziyafetlerin, gün doğumundan gün batımına uzanan uzun sohbetlerin habercisidir… Bu özel günlerde, lezzetleri ve hizmetleri ile tüm misafirlerine kendilerini özel hissettiren Bood Şehir Kulübü; hazırladığı özel iftar menüleri ile saray aşçılarının arşivlere geçmiş unutulmaz lezzetlerini ve unutulmuş Ramazan geleneklerini yeniden canlandırıyor. Lezzetin en keyifli halini, ramazanın bereketi ile buluşturan Bood, canlı tasavvuf müziği eşliğinde iftariyelikleri, çorbaları, lezzetli börek ve şerbetleri ile zenginleştirdiği Ramazan menüleri ile misafirlerini unutulmaz bir iftar sofrasına davet ediyor.
Podyum Park’ın en gözde mekanı Bood, sevdikleriniz, aileniz ve dostlarınızla beraber bu zenginliği paylaşmanız için misafirlerine özel belirlediği 59 TL’den başlayan fiyatlar ve grup indirimleri Şehir Kulübü’nde Ramazanı eşsiz kılıyor.
Rezervasyon ve bilgi için 224 246 26 63 -247 26 63
BEYMEKAN İŞLETMELER GRUBU HAKKINDA
Yeme-içme ve eğlence sektöründe kurumsal yapılandırma sağlamak, sahip olduğu disiplin ve vizyonel bakış açısıyla sektöre yeni bir soluk getirmek amacıyla 2010 yılında Bursa’da konumlandırılan Beymekan, 9 markasıyla hizmet vermektedir. Sosyal hayatın merkezinde konumlanmış mekanları ile farklı yaş, meslek ve zevklere sahip misafirlerine ‘’deneyim’’ yaşatmak ve olası tüketici deneyimini maksimum kılmak amacıyla çalışan Beymekan, 230’dan fazla personeli ile günde 1500 misafirine misyonu olan ‘’Oh Be Dünya Varmış’’ dedirtmek için profesyonellikle çalışmaktadır. Bünyesinde Bursa’nın öncü işletmelerinden “Demo”, “Mo Santral”, “Mo Event House” ve “Bood”u bulunduran Beymekan; ürünlerini talep edilir kılarak sürekli büyüme hedeflemektedir.

Beymarka Reklam Ajansı-0224 452 97 65-www.beymarka.com





Yorumlar