Susamlı Dilimler


Malzemeler
Tost ekmeği
1/2 kangal sucuk
2 yemek kaşığı salça
1 kahve fincanı zeytinyağı


Üzeri için

2 adet yumurta akı
Susam
Çörek otu



Hazırlanışı
Yarım kangal sucuk robottan geçirilir.
2 yemek kaşığı salça çekilmiş sucuğun üzerine koyulur,zetinyağ dökülür.
Tekrar robottan geçirilir.
Tost ekmeklerini üçgen şeklinde kestikten sonra hazırlanan harç sürülür.
Diğer tost ekmeği üzerine kapatılır.
Yumurta akına bulanır.Susam-çörek otu kase içinde karıştırılır.
Yumurta akına bulanan tos ekmeği susam ve çörek otu karışımına da bulanır.
Tost ekmekleri bitene kadar bu işlem devam eder.
Tespiye dizilir.Fırına verilir.
200Cde üzeri kızarana kadar pişirilir.


Not!
-Arzu edilirse,tost ekmeğine sucuk harcı koyulduktan sonra ince bir dilim kaşar peynir koyulup diğer ekmek üzerine kapatılır ve fırına verilir.
-Sucuğun baharatı az gelirse,kimyon pul biber karabiber ya da dilediğiniz baharatları ekleyebilirsiniz.






Yorumlar