Brokoli
Karnabahar
Süzme Yoğurt
Sarımsak
Ceviz
Zeytinyağı
Tuz
Hazırlanışı:
Brokolileri ve karnabaharları güzelce yıkayın.
Robottan geçirin.
Süzme yoğurt ile çırpın.
Ezilmiş sarımsağı yoğurdun içerisine ilave edin.
içerisine kavrulmuş ceviz parçalarını ekleyin.
Tuz ile çeşnilendirin.
Servis tabağına alın.
Üzerini çekilmiş brokoli ve ceviz ile süsleyin.
Zeytinyağı gezdirerek servise alın.
Ben de bu şekilde yemeyi çok sevdim. Önceden olsa asla derdim :)
YanıtlaSilBende brokoliyi haslayinca besin degeri kalmiyor diye dusundum ve torba yogurdu bir bas samirsak 200gr brokoli 1 yemek kaşığı zeytin yagi biraz tuz ve su ile cacık yaptım yedikçe yiyesim geliyo tavsiye ederim
YanıtlaSilgümüldür transfer
YanıtlaSilbalıklıova transfer
dikili transfer
özdere transfer
seferihisar transfer
B58