Palamut Pilaki

Malzemeler
2 adet palamut
1 baş kuru soğan
3 diş sarımsak
1 yemek kaşığı nar ekşisi
1 tutam biberiye
3 - 4 dal defne yaprağı
1 -2 adet sivri biber
karabiber
tuz
1 çay kaşığı pul biber
3 - 4 yemek kaşığı zeytin yağ
1 kase çeri domates veya 1 tane dilimlenmiş domates
1/2 demet ince kıyılmış maydanoz
Hazırlanışı
Kuru soğan halka halka doğranır dövülmüş sarımsaklar ve diğer tüm malzemeler domatesler hariç bir kabın içinde karıştırılır. Üzerine balıklar ilave edilir . Fırın tepsisine alınır üzerine çeri domatesler ilave edilip fırına verilir 200 derece de üzeri kızarana kadar fırınlanır .Tadıyla Tuzuyla Sihirliparmaklarr

You Might Also Like

5 yorum

  1. Yaa nefis olmuş,bayılıyorum fırında pişen balığa...ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim nursenciğim gerçekten fırında pişen balık çok hafif oluyor sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Palamut konusunda favorim budur, diğer palamut sunumları bunun yanına yanaşamaz bile :)

    YanıtlaSil
  4. PALAMUT BİR BU BİDE IZGARADAKİ HALİYLE NEFİS OLUR..ELLERİNE SAĞLIK..HARİKA GÖRÜNÜYOR..SEVGİLER

    YanıtlaSil