Palamut Pilaki

Malzemeler
2 adet palamut
1 baş kuru soğan
3 diş sarımsak
1 yemek kaşığı nar ekşisi
1 tutam biberiye
3 - 4 dal defne yaprağı
1 -2 adet sivri biber
karabiber
tuz
1 çay kaşığı pul biber
3 - 4 yemek kaşığı zeytin yağ
1 kase çeri domates veya 1 tane dilimlenmiş domates
1/2 demet ince kıyılmış maydanoz
Hazırlanışı
Kuru soğan halka halka doğranır dövülmüş sarımsaklar ve diğer tüm malzemeler domatesler hariç bir kabın içinde karıştırılır. Üzerine balıklar ilave edilir . Fırın tepsisine alınır üzerine çeri domatesler ilave edilip fırına verilir 200 derece de üzeri kızarana kadar fırınlanır .Tadıyla Tuzuyla Sihirliparmaklarr

Yorumlar

  1. Yaa nefis olmuş,bayılıyorum fırında pişen balığa...ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim nursenciğim gerçekten fırında pişen balık çok hafif oluyor sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Palamut konusunda favorim budur, diğer palamut sunumları bunun yanına yanaşamaz bile :)

    YanıtlaSil
  4. PALAMUT BİR BU BİDE IZGARADAKİ HALİYLE NEFİS OLUR..ELLERİNE SAĞLIK..HARİKA GÖRÜNÜYOR..SEVGİLER

    YanıtlaSil

Yorum Gönder