Pembe Çıtır Çikolata


Daha önce bitter çikolatalı yapmıştım herkes tarafından çok beğenilmişti . Pasta malzemeleri almaya gittiğim zaman frambuazlı  kuvertur çikolata gördüm ilk aklıma gelen çıtır çikolata yapmak oldu . Bayramda yaptım bitter çikolatalı gibi frambuazlı da çok beğenildi . tarifi ise gene aynı tek değişiklik frambuazlı kuvertur çikolata ben tekrar hatırlatmak için tarifi yazıyorum 


Malzemeler
300 gr taze kadayıf
200 gr frambuazlı kuvertur çikolata

Hazırlanışı 
Kadayıflar fırın tepsisine yayılır ve fırına verilir . 10 - 15 dakika fırında kadayıfların kuruması sağlanır .200 gr çikolata benmaride veya mikrodalgada eritilir ( ben mikrodalgada 1,5 dakika da erittim ) .Fırınlanan kadayıflar çikolatayla buluşturulup iyice karıştırılır . Yumurtalıkla şekillendirilir ve ters çevirilir .Daha sonra buzdolabında dinlendirilir . Servis tabağına alınır . Tadıyla Tuzuyla Sihirliparmaklarr

You Might Also Like

10 yorum

  1. Süperrrr hem görünüş hem sunuş hem fikir süperrr ellerine sağlık takibindeyim artık :)))

    YanıtlaSil
  2. her seferinde truff yaparken neyle kaplasam diye dusunup duruyorum, kadayif cok super fikirmis :)
    cok guzel gorunuyorlar ellerinize saglik ;)

    YanıtlaSil
  3. Emelcim harika görünüyor Dileğimdede görmüştüm ellerine sağlık sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Emelcim çok şirin olmuşlar..Frambuazlı çikolataya bayıldım..Bakalım buralarda varmı..ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  5. evveet görmüştüm ,bunlarda harika olmuş pembiş pembiş çok güzeller ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  6. çok şirin görünüyolar :)
    ye beni dercesine
    ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  7. harika,nasıl yenir onlar ya kıyılır mı ?
    sanat eseri gibi olmuş

    ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  8. Ah ah ah ah, bu tam bennnlikkkk :) Harika !

    YanıtlaSil
  9. amannn amann amann !!! gelsin kaloriler
    iste ben bunu yaparimmmmm harika fikirler veriosun sen bana yahu :)
    senide beklerim dedin , bende geldim :)))
    ellerine saglik afiyet olsun

    bisous bisous

    YanıtlaSil