Daha önce bitter çikolatalı yapmıştım herkes tarafından çok beğenilmişti . Pasta malzemeleri almaya gittiğim zaman frambuazlı kuvertur çikolata gördüm ilk aklıma gelen çıtır çikolata yapmak oldu . Bayramda yaptım bitter çikolatalı gibi frambuazlı da çok beğenildi . tarifi ise gene aynı tek değişiklik frambuazlı kuvertur çikolata ben tekrar hatırlatmak için tarifi yazıyorum
Malzemeler
300 gr taze kadayıf
200 gr frambuazlı kuvertur çikolata
Hazırlanışı
Kadayıflar fırın tepsisine yayılır ve fırına verilir . 10 - 15 dakika fırında kadayıfların kuruması sağlanır .200 gr çikolata benmaride veya mikrodalgada eritilir ( ben mikrodalgada 1,5 dakika da erittim ) .Fırınlanan kadayıflar çikolatayla buluşturulup iyice karıştırılır . Yumurtalıkla şekillendirilir ve ters çevirilir .Daha sonra buzdolabında dinlendirilir . Servis tabağına alınır . Tadıyla Tuzuyla Sihirliparmaklarr
Süperrrr hem görünüş hem sunuş hem fikir süperrr ellerine sağlık takibindeyim artık :)))
YanıtlaSilher seferinde truff yaparken neyle kaplasam diye dusunup duruyorum, kadayif cok super fikirmis :)
YanıtlaSilcok guzel gorunuyorlar ellerinize saglik ;)
Emelcim harika görünüyor Dileğimdede görmüştüm ellerine sağlık sevgiler...
YanıtlaSilEmelcim çok şirin olmuşlar..Frambuazlı çikolataya bayıldım..Bakalım buralarda varmı..ellerine sağlık..
YanıtlaSilevveet görmüştüm ,bunlarda harika olmuş pembiş pembiş çok güzeller ellerine sağlık
YanıtlaSilBunlarda harika olmuslarrr
YanıtlaSilçok şirin görünüyolar :)
YanıtlaSilye beni dercesine
ellerine sağlık...
harika,nasıl yenir onlar ya kıyılır mı ?
YanıtlaSilsanat eseri gibi olmuş
ellerinize sağlık :)
Ah ah ah ah, bu tam bennnlikkkk :) Harika !
YanıtlaSilamannn amann amann !!! gelsin kaloriler
YanıtlaSiliste ben bunu yaparimmmmm harika fikirler veriosun sen bana yahu :)
senide beklerim dedin , bende geldim :)))
ellerine saglik afiyet olsun
bisous bisous