Malzemeler
Patates
Tereyağ
Sarımsak
Tuz
Karabiber
Sıvıyağ
Kaşar peyniri rendesi
Hazırlanışı
Patatesler çok güzel bir şekilde yıkanır.İnce ince dibine değdirmeden dilimlenir.Dilimlerin arasına dövülmüş sarımsak ve tereyağ sürülür üzerine tuz karabiber serpilir.Sıvıyağ gezdirilerek önceden ısıtılmış 240 derecelik fırında 45-50 dakika pişirilir.Piştikten sonra,aralarına rendelenmiş kaşar peynir koyulur ve tekrar fırına verilir.Kaşar peynirler eriyip kızarana kadar fırınlanır.Et yemeklerinin yanında servis yapabilirsiniz ben
incik ile servis ettim çok lezzetli oldu. :)) Afiyet olsun!
Emelcim ellerine sağlık,nefis bir tabak olmuş...Bu patates süper oluyor..
YanıtlaSilCanım günaydın baharatlı patatesi çok severim sunum süper ellerine sağlık,öpüyorum...
YanıtlaSilÇok şık görünüyor. Pataesi bu şekilde deneyeceğim. Elinize sağlık.sevgiler
YanıtlaSilPatatesi çok severim ama bu hali ile hiç denemedim. İlk yemekli misafirime yapacağım inş. Ellerine sağlık
YanıtlaSilBu yorum yazar tarafından silindi.
YanıtlaSilçok güzel görünüyor enfes:)
YanıtlaSilellerinize sağlık:)
bu tarifi mutlaka deneyeceğim, ellerinize sağlık:)
YanıtlaSilMutlaka deneyeceğim eline sağlık :) harika görünüyor :)
YanıtlaSil