Düdüklüde Domates Soslu Antrikot


Malzemeler

Kişi başına 1 antrikot
3 adet domates rendesi
Su
Tuz
2-3 yemek kaşığı sıvıyağ




Hazırlanışı

Antrikotlar sıvıyağda düdüklü tencerenin içinde mühürlenir.(alt üst pişirilecek.)
Mühürleme işlemi bittikten sonra tüm etler düdüklü tencerenin içine alınır.
Üzerine rendelenmiş domates tuz ve biraz su ilave edilir.
Düdüklü tencerenin kapağı kapatılır.
Düdüğü indikten sonra 15 dk pişirilir.
Kontrol yapılır.(etlerin kalınlığına göre pişme süresi değişiyor.)
Pişmediyse bi 5 dk daha pişirilebilir.
Servis tabağına alınır.
Afiyet olsun!

You Might Also Like

8 yorum

  1. nefis görünüyor canım.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Yeme de yanında yat sözüne çok uygun. Elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Mımm nefis görünüyor,tam iftarlık..

    YanıtlaSil
  4. Ellerine sağlık ben de sebzeli tandır olarak benzer bir tarifi paylaştım çok lezzetli oluyor sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Pratik ve çok lezzetli bir tarif
    Ellerinize sağlık
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  6. Paylaşımlarınız çok başarılı, sitenizi ilgiyle takip ediyorum..
    www.cay-makineleri.com

    YanıtlaSil