Malzemeler
Kişi başına 1 antrikot
3 adet domates rendesi
Su
Tuz
2-3 yemek kaşığı sıvıyağ
Hazırlanışı
Antrikotlar sıvıyağda düdüklü tencerenin içinde mühürlenir.(alt üst pişirilecek.)
Mühürleme işlemi bittikten sonra tüm etler düdüklü tencerenin içine alınır.
Üzerine rendelenmiş domates tuz ve biraz su ilave edilir.
Düdüklü tencerenin kapağı kapatılır.
Düdüğü indikten sonra 15 dk pişirilir.
Kontrol yapılır.(etlerin kalınlığına göre pişme süresi değişiyor.)
Pişmediyse bi 5 dk daha pişirilebilir.
Servis tabağına alınır.
Afiyet olsun!
nefis görünüyor canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilYeme de yanında yat sözüne çok uygun. Elinize sağlık.
YanıtlaSilMımm nefis görünüyor,tam iftarlık..
YanıtlaSilEllerine sağlık ben de sebzeli tandır olarak benzer bir tarifi paylaştım çok lezzetli oluyor sevgiler...
YanıtlaSilHmm ellerine sağlık
YanıtlaSilPratik ve çok lezzetli bir tarif
YanıtlaSilEllerinize sağlık
Sevgiler:)
Paylaşımlarınız çok başarılı, sitenizi ilgiyle takip ediyorum..
YanıtlaSilwww.cay-makineleri.com